aezim-logo
aezim-trans

Dengan krim Aezim,
derita sendi dan gout anda selesai segera!

aeizim-siti-mas

Masalah sendi, tangan
dan jari saya selesai.

“Saya bekerja menghadap komputer setiap hari, mengemaskini ribuan data dan akaun selama bertahun-tahun. Lama kelamaan, jari-jari saya terasa sakit, begitu juga dengan tangan dan sendi-sendi termasuklah bahu saya kerap pegal-pegal dan lenguh-lenguh. Rasa tidak selesa ini dah banyak hilang sejak menggunakan krim Aezim ini.” – Maslina

Aezim di rumus khusus untuk masalah Gout, dan juga boleh digunakan untuk melegakan sendi-sendi yang sengal dan merengsakan. 

Diformulasi dari herba dan bahan-bahan yang selamat. Mudah digunakan bila-bila masa. Kelegaan segera tanpa kos yang tinggi.

Aezim adalah krim sapu luaran dan tidak perlu dimakan sama sekali jadi ia tidak mempunyai sebarang risiko implikasi  dalaman.

KANDUNGAN KRIM AEZIM

Krim Aezim ini dirumus dari pelbagai jenis ekstrak dan herba termasuk bahan-bahan moden yang selamat digunakan. Berikut adalah antara bahan-bahan utama dan manfaatnya;

German Chamomile

Herba yang boleh ditemui dari Eropah selatan dan Asia barat ini telah menjadi herba pilihan sejak ratusan tahun. Antaranya bagi melegakan bengkak, kejang otot juga mer4w4t luka supaya s3mbuh segera.

Copaiba

Resin dan minyak dari Copaiba telah lama menjadi ub4t4n tradisional di Amerika Selatan bagi radang, anti bakteria dll. Manakala kajian moden pula ia dikaitkan dengan dengan melegakan athritis iaitu s4k1t antara sendi-sendi.

ginseng

Ginseng

Herba yang tak perlu diperkenalkan lagi. Selain diminum / makan, bagi r4w4tan luaran ia juga digunakan untuk kulit wajah dan mempunyai kelebihan seperti melancarkan perjalanan darah & mengurangkan regangan.

Helichrysum

Helichrysum

Herba ini mempunyai anti oksidan tinggi, ia juga herba yang berfungsi membuang toksin dari merosakkan kulit dan sel-sel. Turut berfungsi melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan kulit kering dan rengsa.

Gout kaki saya ni, sampai nak solat pun susah. Sekarang dah OK!

“Tersalah makan je punca, serangan gout nih sampai tahap tak boleh bawa berbincang dia punya seksa. Kadang-kadang tengah meniaga jadi, nak berdiri pun susah. Duduk pun tak boleh nak gerak-gerak sangat. Alhamdulillah, sejak ada krim Aezim nih, kira saya punya emergency kit la untuk masalah gout saya, dan dah lama guna, dia jarang jadi. Lagi satu, mudah nak solat tu yang penting bagi saya.” – Yusof

aezim-gout-reliever2

CARA GUNA

Calitkan Krim Aezim dengan jari anda, kemudian sapukan ke sendi-sendi anda yang bermasalah.

Ratakan dan pijat-pijat dengan tekanan yang sesuai selama beberapa minit.

Biarkan ia meresap dan kering dengan sendiri. Krim ini tidak melekit.

Ulang di bahagian-bahagian yang lain.

Guna apabila diperlukan atau secara berkala, misalnya setiap kali sebelum masuk tidur malam.

Muda-muda pun boleh sakit sendi?

Ya, betul! Tidak perlu malu dan hairan, kerana kerja hari ini yang kerap menggunakan laptop atau komputer juga gajet-gajet lain dalam tempoh masa yang lama, sememangnya membolehkan lenguh dan sakit sendi. Antara sakit sendi yang kerap berlaku misalnya ialah Carpal Tunnel Sydrome, iaitu penyempitan pembuluh darah di sendi-sendi utama. Anda boleh kurangkan dengan menggunakan Krim Aezim ini! 

Saya Nak Beli Sekarang

*Form ini akan terus menghubungkan anda dengan no. WhatsApp sales team kami. Sila pastikan anda menghantar pesanan tersebut, kami akan membalas dengan segera. 

*Semua pakej adalah termasuk FREE pos ke seluruh Malaysia.

aezim-transp1-duo

IV Synergy Sdn. Bhd

349-1, Jalan Bandar Senawang 1,
Bandar Baru Senawang,
70450 Seremban, Malaysia

POS PERCUMA!

BAGI SETIAP PEMBELIAN

RM70.00 & KE ATAS